Velkommen til SIF Badminton

Velkommen!

Stilling IF Badminton er er en klub for alle – både nybegyndere og øvede. Vi karakteriserer os som en klub, hvor der skal være plads både til bredden og de dygtigste.

Træningen tager udgangspunkt i, at det skal være sjovt, men at der trænes for, at spillerne bliver bedre til badminton. Trænerne forventer, at alle yder deres bedste til træning og udviser fairplay. Men det sociale fællesskab er naturligvis også vigtigt.

Seneste nyt
    Træningstider

Mandagstræning i Stilling Hallen
    Ungdom Trup-1: Begyndere* kl. 16:00 – 17:15
    Ungdom Trup-1: Let øvede* kl. 17:15 -. 18:30
    Ungdom Trup-2: Øvede* kl. 18:30 – 20:00
    FleksiFjer for voksne kl. 20:00 – 21:30
    Onsdagstræning i Stilling Hallen
    Ungdom Trup-1: Begyndere og let øvede* kl. 16:00 – 17:00
    Ungdom Trup-1: Begyndere og let øvede* kl. 17:00 – 18:00
    Ungdom Trup-2: Øvede* kl. 18:00 – 19:30
    Baneleje for motionister** kl. 19:30 – 22:00
    Lørdagstræning i Stilling Hallen
    MINIton kl. 10:00 – 11:00

*Trænerne bestemmer trupsammensætning for at sikre bedst muligt udbytte.

**Baneleje: koordinator: Flemming Højbjerg, 20 14 85 76

Trænere

Børn/ungdom:

Jacob Rosenstand +45 42 72 00 75 Send mail

Miniton:

Kom i gang

Kom i gang med badminton

Er du barn eller ung og interesseret i at begynde på badminton? Så start med at se på træningstiderne i menuen. Mød op i hallen og tal med trænerne om, hvilket hold du kan starte på, eller skriv til os via vores facebook side. Når du har prøvet nogle gange skal du tilmelde dig og betale her.

Er du voksen og vil leje en hel bane eller træne med andre (FleksiFjer), så kan du se på træningstiderne i menuen til højre. Mød op i hallen eller kontakt bestyrelsen for at høre om ledige baner eller pladser til FleksiFjer. Når du har prøvet nogle gange, skal du tilmelde dig og betale her.

SIF Badminton er en klub for alle – både nybegyndere og øvede. Vi karakteriserer os som en klub, hvor der skal være plads både til bredden og de dygtigste.

Vores trænere er lønnede, og træningen tager udgangspunkt i, at det skal være sjovt, men at der trænes for, at spillerne bliver bedre til badminton. Trænerne forventer, at alle yder deres bedste til træning og udviser fairplay. Desuden er det sociale fællesskab vigtigt. Der arbejdes med det sociale bl.a. via events som Natbadminton og en årlig træningslejr, men også i den daglige træning, ved stævner og i holdturneringen.

Opstart sæson 2019/20

Ungdomsspillere starter den 14. august 2019

Fleksifjer starter den 19. august 2019

Baneleje starter ultimo august, mere info følger

Miniton (for børn i forskole-alderen) starter medio september, mere info følger

Stævner

Hvis dit barn gerne vil deltage i stævner, skal det først oprettes på https://www.badmintonplayer.dk/

Derefter kan man søge passende stævner og tilmelding/betaling til stævner foregår samme sted.

Bestyrelsen hjælper gerne i gang, hvis der er behov. Bare kontakt os.

Resultater

Meld gerne stævneresultater, oprykninger etc. på følgende mail: badminton@stilling-if, så spillerne kan æres behørigt på vores hjemmeside og/eller facebook. Også gerne billeder hvis disse må offentliggøres.

Holdturneringer

U13C, U13D, U15, U17 følges på Badmintonpeople.dk, under: Holdturneringer, DGI Østjylland, Klub: Stilling

-vælg derefter hold for at se stilling

-vælg “vis alle kampe” for at se kampoversigt

-vælg kampnummer for at se detaljer om en kamp (f.eks. hallens adresse)

SKALA: Denne oversigt viser oprykningsskala (se dine point på badmintonpeople.dk)

RANGLISTEREGLER: Regler for tildeling af point, oprykningsskala, op- og nedrykning ved sæsonskifte mm.

VOKSNE: Spilleplan og resultater for de hold, der er med i DGI’s holdturneringer, http://minidraet.dgi.dk/Forening/0912100?aktivitet=10

Hvis der opstår spørgsmål,

så kan vores turneringsleder, sikkert svare på dem. Se under bestyrelse efter kontaktmuligheder.

Bestyrelse 2019/2020

Formand Jesper Musaeus +45 27 21 26 33 Send mail
    Næstformand/ungdomsformand Sanne Brøndum Søndergaard +45 23 68 51 26 Send mail
    Bestyrelsesmedlem Mads Brandt +45 30 31 94 54 Send mail
    Bestyrelsemedlem/Kontaktperson til motionisterne/baneleje samt boldansvarlig Flemming Højbjerg +45 20 14 85 76 Send mail
    Kasserer Connie Andersen +45 21 42 94 96 Send mail
    Suppleant Lasse Bækdahl Rømmesgaard
    Suppleant Mikael Pedersen
    Formandsberetning

Formandsberetning 20/21 – Badminton

Sæson 2020 er ved at nærme sig afslutningen og det er tid for et tilbageblik og samtidig se fremad på den kommende sæson.

Sæsonen har været kraftigt præget af Coronapandemien, som har betydet skiftende restriktioner og perioder med nedlukning. Heldigvis har vi mange gode og loyale medlemmer, der elsker at spille badminton, og som har taget “benspændene” med godt humør og forståelse. Stor tak for det!

I skrivende stund har håber vi på at vi kan få lov til at spille badminton fra medio april frem til skoleferien.

Vi skal nok klare det og ser med fortrøstning på fremtiden. Vi er klar til at en ny start til august.

Jesper Musaeus

Formand Stilling badminton

Her kan du hente Stilling IF Badmintons privatlivspolitik: