Different background image on different pages

Om badminton

Nyheder:

STÆVNE: 14-15 Maj, U11A U13MAB, U15MAB Invitation PROGRAM

NYT NYT NYTRacketlon, Triatlon for ketcher, Badminton, Bordtennis, Softtennis

KLUBTØJ: Mht. spillertøj for 2016/2017 skal I henvende jer til formand Jesper Musaeus.

_______________________________________________________

Vi opfordrer til at fotos og små nyheder lægges på SIF Badmintons facebook-gruppe.

HJÆLP: Kære forældre, vi vil meget gerne have din hjælp. Læs her og se hvor du kan give en hånd med..

BOLDE: Nye bolde can købes i Caféen

Kom i gang her:

Er du barn eller ung og interesseret i at begynde på badminton?, så start med at se på træningstiderne i menuen til højre. Mød op i hallen og tal med trænerne om hvilket hold du kan starte på. Når du har prøvet nogle gang skal du tilmelde dig og betale her.

Er du voksen og vil leje en hel bane eller træne med andre, såkan du se på træningstiderne i menuen til højre. Mød op i hallen eller kontakt bestyrelsen for at høre om ledige baner eller pladser på motionsfællestræning. Når du har prøvet nogle gang skal du tilmelde dig og betale her.

Generelt:

SIF Badminton er en klub for alle - både nybegyndere og øvede. Vi karakteriserer os som en klub, hvor der skal være plads både til bredden og de dygtigste.

Vores trænere er lønnede, og træningen tager udgangspunkt i, at det skal være sjovt, men at der trænes for, at spillerne blive bedre til badminton. Trænerne forventer, at alle yder deres bedste til træning og udviser fairplay. Desuden er det sociale fællesskab vigtigt. Der arbejdes med det sociale bl.a. via events som Natbadminton og Træningslejren, men også i den daglige træning og i holdturneringen.

Adgang til Facebook gruppen: anmod om invitation på siden, eller skriv en mail .