Tennis

Der er hyggespil hver mandag kl 18:00 – 19:00, fra sæson start den 28. april 2018

Velkommen til SIF Tennis

Formand Jan Holm 51 27 2273 j.h.development.maoil.dk
 Næstformand  Stuart Mc Bride  61 63 45 47  strtmcbride1@gmail.com
Sekretær Jens Erik Leth 20 29 23 00 jens.erik.leth@hotmail.com
 Kasserer  Ole Hultén  40 30 46 55  ohulten@gmail.com
Best.medlem Ole Andersen 21 78 18 35 oleelmgaard@live.dk
Best.medlem Thomas Hansen 87 69 30 70 hansendata@post.tele.dk

Suppleanter

1. Supp Peter Beck 86 57 30 87 alpinavej6@gmail.com
2. Supp Marianne Sønderskov 20 43 64 13 marianneegon@turbopost.dk

Trænere

Magnus, magnus1oberhausen@gmail.com  – juniorer 22 98 06 11
Ole Andersen – seniorer 21 78 18 35
SIF Tennis

SPIL TENNIS – Sund motion og hyggeligt samvær

Bliv medlem i Stilling Tennisklub.
En klub med plads til alle.

Vi bestræber os på at være en klub for alle. Derfor har vi også træningsmulighed for både juniorer og seniorer.

Som nyt medlem kan du blive tilknyttet en føl-ordning. Kontakt en fra bestyrelsen, og de vil finde den rette person som vil hjælpe dig i gang med at komme ind i klubben og dens aktiviteter, og evt. finde en makker til dig, hvis ikke du kender nogen i forvejen.

Juniorer                                             kr.             300,-

Seniorer                                             kr.             650,-

Familiekontingent *                        kr.          1.300,-

Depositum – nøgle                          kr.               75,-

*Familie=Én husstand f.eks. mor,far og børn (under 18 år) med samme adresse betaler max. Kr. 1.300

Du vil få behov for en nøgle til at komme ind i klubhus og på banerne. Nyt medlem får tildelt nummer og Brik til at hænge på.
Har du spørgsmål til dit medlemsskab, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte et medlem af bestyrelsen.

Når vi har modtaget dit kontingent, vil du modtage en mail med dit medlemsnummer, og samtidig vil der blive hængt en brik op i klubhuset til brug for reservering af baner. Du kan nu reservere baner ved at sætte din og din modspillers brik på tavlen ud for bane og tidspunkt. Samtidig skrives bookingen ned i bogen. Er der tvivlstilfælde vil det altid være bogen der er gældende.

Hvordan booker jeg en bane?

Når vi har modtaget dit kontingent, vil du modtage en mail med dit medlemsnummer.

Nu kan du så reservere baner ved at sætte din og din modspillers brik på tavlen ud for bane og tidspunkt. Samtidig skrives bookingen ned i bogen. Er der tvivlstilfælde vil det altid være bogen der er gældende.

Når man har spillet, skal banerne efterlades i klargjort stand. Dvs. de skal være både fejet og vandet.

Tennis om vinteren

Er du bidt af tennis og ikke kan vente til nettene kommer op til foråret, har du mulighed for at spille indendørs i hallen på Remmershusvej i Skanderborg.

Følg linket og se hvad der er af muligheder for timer i vintersæsonen.
Skanderborg Tennisfond

Empty section. Edit page to add content here.