Fitness

Velkommen til SIF Fitness

Velkommen!

Velkommen i Stilling IF Fitness til alle uanset alder og form – dog minimumalderen 15 år.

 

Vi har et veludstyret træningscenter, hvor du kan vælge selv at træne på fitness maskinerne eller deltage på holdtræning i Crossfit og Indoor Cycling.

 

Vores instruktører hjælper med at lægge et træningsprogram på fitness maskinerne, som er tilpasset netop dig og dine behov.

 

Indoor cycling er for alle uanset alder, køn, vægt og erfaring. Vores instruktører hjælper dig godt i gang og vejleder dig i den korrekte træning, der passer lige præcis til dig.

 

Crossfit er et styrke- og konditionsprogram bygget op omkring konstant varierende funktionelle bevægelser, der udføres under relativ høj intensitet.

Seneste nyt
10/11/20

COVID-19 holdtræning

Grundet COVID-19 er holdtræning desværre midlertidigt i sat i bero.

01/10/20

COVID-19 rengøring!

Grundet den aktuelle smittespredning, er der udvidet rengøring i centret. Dette betyder, at du som medlem skal spritte hænder af ved ankomst og redskaberne hver gang, du har afsluttet en aktivitet ved dem.

 

Vores personale vil ligeledes lave ekstra rengøring flere gange i løbet af vagten, og det kan f.eks. være aftørring af maskiner eller andre berøringsflader.

 

Lad os hjælpe hinanden med at holde afstand og rent i centret, så smitten ikke spredes!

Nyheder fra Facebook

Vi har naturligvis en Facebookgruppe!

Den kan findes via linket herunder:

https://www.facebook.com/groups/177996155589294/

Åbningstider

Normale åbningstider:

Mandag 15:00-21:00
Tirsdag 09:00-12:00* 15:00-21:00
Onsdag 09:00-12:00* 15:00-21:00
Torsdag 09:00-12:00* 15:00-21:00
Fredag 15:00-18:00
Lørdag 08:00-13:00
Søndag 09:00-13:00

*Der kan ikke bookes instruktør om formiddagen

Holdinfo

Vores holdtilbud

Indoor Cycling:

Indoor Cycling er for alle uanset alder, køn, vægt og erfaring. Vores instruktører hjælper dig godt i gang og vejleder dig i den korrekte træning, der passer lige præcis til dig. Du er altid velkommen til at komme og få en gratis prøve time. Kom forbi eller ring og aftal en tid.
I Stilling fitness kører vi på helt nye Tomahawk IC7 Watt cykler. De hjælper dig til at få det optimale ud af din træning. Som medlem kan du booke tider on-line – Få et password tilsendt på mail. Husk at melde afbud, såfremt du skulle blive forhindret i at deltage på et tilmeldt hold.
Udover de faste hold, arrangeres der også event hold, krydret med sjove indslag, f.eks. i forbindelse med jul/nytår o.l.
I forbindelse med forår/sommerperiode tilpasses hold tiderne til efterspørgslen.

 

Tider til Indoor Cycling:

Mandag : 19.00 – 20.00
Tirsdag : 19.00 – 20.00
Torsdag : 19.00 – 20.00
Lørdag : 9.00 – 10.00

 

Crossfit:

Crossfit er et styrke- og konditionsprogram bygget op omkring konstant varierende funktionelle bevægelser, der udføres under relativ høj intensitet. En træning er ofte meget kort pga. den høje intensitet.

 

Tider til Crossfit:

Onsdag : 17.30 – 18.30

Book tid
Nyt medlem?

Nyt medlem?

Ønsker du at blive medlem i Stilling IF Fitness, henvender du dig i Fitness centret på Gramvej 10 i Stilling, hvor vores opsyn opretter dig i vores system.

Herefter vil du modtage en mail og sms med de nødvendige oplysninger incl., hvordan du tilknytter dit betalingskort til dit abonnement for at sikre betalingen og booker holdtider online til crossfit og Indoor Cycling.

 

Blot til info: Vi kan ikke se dine oplysninger på betalingskortet, da det er fortrolige oplysninger, og vi ønsker kun de 6 første cifre af dit cpr-nr. til at beregne din alder til de årlige rapporteringer til Skanderborg Kommune og DGI.

 

Stilling IF-FITNESS

Gramvej 10, Stilling

8660 Skanderborg

V/Stilling skole, bygningen ud mod Gramvej

CVR-nr. 31648726

E-mail. Stillingfitness.i.f@gmail.com

Tlf. 51 52 53 14 I åbningstiden.

 

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!

Priser

Priser

Priser er ens uanset alder

1 mdr. kr. 200,- Automatisk forlængelse via. DIBS/korttræk
12 mdr. kr. 1.800,- Uden automatisk forlængelse
12 mdr. familiemedlemskab kr. 4.500,- For alle hjemmeboende på bopælen*
Klippekort 10 klip kr. 450,- Gælder 12 mdr. uden automatisk forlængelse
Gæstetræning kr. 50,-

*Send mail med navn og medlemsnr. på alle i familien, som skal aktiveres.

Ordensregler

ORDENSREGLER OG RETNINGSLINJER I STILLING FITNESS

Alle uanset alder er velkomne i Stilling Fitness, dog er minimumalderen 15 år.

 

Medlemskab/betaling:

Der kan vælges mellem månedsmedlemskab, 12-mdrs. medlemskab eller klippekort. Aktuelle priser kan ses på hjemmesiden. Medlemskab giver ret til fri styrke/kredsløbstræning, Crossfit samt Indoor cycling. Instruktionstime samt prøvetime i Indoor cycling er gratis:

 

Bero-periode:

Måneds medlemskab er det eneste medlemskab som kan sættes i bero for en periode.

Dette gøres ved at skrive en mail til os senest en måned før man ønsker bero-perioden.

Der trækkes ikke betaling i bero-perioden.

Skriv til stillingfitness.i.f@gmail.com med info om medlemsnr., start og slutdato for bero-perioden.

 

Stoppe medlemskab:

Ønskes medlemskab stoppet skal dette også oplyses til os senest en måned før slutdato.

Et afsluttet medlemskab kan til enhver tid aktiveres igen. Vi gemmer dine oplysninger i 12 mdr. fra slut dato.

Skriv til stillingfitness.i.f@gmail.com med info om medlemsnr. og hvornår du ønsker at stoppe dit medlemskab.

 

12 måneders medlemskab samt klippekort kan ikke sættes i bero.

 

Indoor cycling samt cross fit kan bookes online eller via opsyn i Fitnesscentret.

 

Regler:

Ankomst til træning og holdtræning skal altid meldes til personalet, hvor medlems nummer oplyses.

 

Alle førstegangstrænende skal have instruktion i brug af maskiner samt træningsprogram af instruktør inden træning påbegyndes. Stilling Fitness tilbyder gratis at lave træningsprogrammer. Har du erfaring og har trænet andre steder tidligere, er det ikke et krav, at du starter med instruktør time.

 

Der skal benyttes indendørs sko og sportstøj ved træning. Håndklæde skal medbringes og bruges til enhver træning.

 

Udstyr skal altid efterlades i samme stand og på samme sted, som da de blev taget i brug. Vægtskiver/håndvægte skal på plads efter træning. Ingen vægtskiver må efterlades på vægtstængerne. Maskiner tørres af efter hver træning.

 

Værdigenstande kan opbevares i receptionen – på eget ansvar.

Børn og unge under 15 år må ikke opholde sig i Fitnesscentret, dvs. forældre ikke må have deres børn ventende i Fitnesscentret – i specielle situationer, kan det dog aftales, at barnet kan sidde i receptionen med malebog/bog mv.

Alle medlemmer skal udvise respekt og hensynsfuld opførsel over for øvrige medlemmer ved træning.

Ved spidsbelastning skal alle vise hensyn til hinanden, f.eks. bruges kredsløbsmaskiner maks. ca. 15-20 min.

Husk altid at afmelde dig et tilmeldte hold, hvis du er forhindret i at deltage, så andre deltagere på venteliste kan få pladsen.

 

Ansvar:

Al træning foregår på eget ansvar. Ethvert medlem er selv ansvarlig for, at helbredet er egnet til at deltage i aktiviteterne hos Stilling Fitness uden risiko. Stilling Fitness kan ikke drages til ansvar. Det præciseres, at ingen medlemmer er dækket af forsikring hos Stilling Fitness. Det er medlemmets egen ulykkesforsikring, der skal dække ved. evt. skader mv.

 

Regler og retningslinjer skal til enhver tid følges.

 

Doping:

Medlemmer i Stilling Fitness er forpligtet til at lade sig doping teste på forlangende af Anti-Doping Danmark. Ved positiv prøve vil medlemmet blive udelukket fra træning i Stilling Fitness i 2 år. Nægter et medlem at lade sig doping teste, uanset årsag hertil, betragtes dette som positiv prøve. Stilling Fitness er medlem af Anti-Doping Danmark og følger regler herfor.

 

Indflydelse:

Husk du altid har mulighed for at få indflydelse ved at møde op til generalforsamling. Du er altid velkommen til at give din mening til kende og komme med ønsker til nye tiltag.

 

Stilling Fitness

Bestyrelsen

 Bestyrelse 2019/2020

Formand Ulrik Dam Laursen +45 40 12 51 09 Send mail
Næstformand Anne Thøgersen +45 53 64 86 60 Send mail
Kasserer Connie Andersen +45 21 42 94 96 Send mail
Indoor cycling Mads Due Thomsen +45 60 20 40 60 Send mail
Facebook mv. Jacob Dam Laursen +45 22 15 44 94 Send mail
Suppleant Christian Botterill +45 26 15 85 01 Send mail
Suppleant Mads Mølgaard Pedersen +45 22 15 71 02 Send mail
Formandsberetning

Formandsberetning 20/21 – Fitness

Stilling Fitness har haft et meget turbulent år, med åbning og lukning af Corona, og det har desværre været mest lukning vi har skulle arbejde med.

 

Vi har fra bestyrelsens side valgt at sætte alle medlemskaber i bero, i de periode hvor der ikke har kunnet trænes i centret, så vores medlemmer ikke har skulle betale kontingent, da vi syntes det var den rigtige løsning.

 

I det seneste år, har vi desværre været lidt udfordret på, at finde nye instruktører til indoor cykling og fitness, og da det vi så fandt nogle kandidater, lukkede de ned for uddannelserne pga. Corona, så her har vi tre personer der mangler at færdig gøre deres uddannelser.

 

Vi har valgt at investere i flere træningsområder (bliver etableret inden åbning i maj måned) så det bliver nemmere at overholde afstandskrav, og samtidig giver flere kvadratmeter at lave fritræning på. Dette tiltag er også til gavn for vores crossfit, der kan bruge samme område til træning, så en opgradering på flere fronter, der er til gavn for flere medlemmer.

 

I 2020 har vi også oplevet lidt utilfredse medlemmer, da vi i en periode oplevede at der ikke blev åbnet til tiden, og samtidig havde vi ikke en plan for, hvordan vi fik den udfordring løst. Det har vi forsøgt at sikre der ikke sker fremadrettet, så vores medlemmer ikke kommer til en låst dør, vi kan dog ikke garantere det ikke kan gentage sig, men vi forsøger hele tiden at optimere i den retning.

 

I det forgangene år, har vi også været nødsaget til, at ansætte professionelt rengøring, da vores frivillige rengøring er stoppet efter mange års tro tjeneste, TAK for jeres indsatsen. Det har også betydet en væsentlig forøgelse af vores daglige driftsomkostninger.

 

Jeg vil gerne takke alle medlemmer for deres forståelse og samarbejde i et kaotisk år, hvor ikke alt er kørt på skinner. En stor tak til vores frivillige opsyn i fitness, uden jer ingen fitness.

 

Jeg har valgt at stoppe i bestyrelsen i Stilling fitness efter generalforsamlingen, og vil i den sammenhæng gerne takke resten af bestyrelsen for et godt samarbejde. I gør en forskel, husk det, når der bliver stillet spørgsmålstegn ved jeres indsats.

 

På vegne af Stilling Fitness bestyrelse

Formand Ulrik Dam Laursen

Her kan du hente Stilling IF Fitness’ privatlivspolitik:

Privatlivspolitik