Velkommen

Velkommen!

Stilling IF Gymnastik tilbyder gymnastik hold til alle aldre og mange forskellige former. Vi arbejder hvert år på at sikre et godt og bredt tilbud i vores lokalsamfund, så alle kan gå til gymnastik. Vi fastholder de populære hold og følger udviklingen, så vi kan tilbyde de nye typer gymnastik, som der er interesse for.

Seneste nyt

Generalforsamling Stilling IF

Vi vil rigtig gerne have afholdt generalforsamlingen i marts måned som vedtægterne forskriver det, men pga. Corona har dette ikke været muligt, og vi havde som idrætsforening et ønske om at mødes fysisk den dag.

Derfor afholdes fælles generalforsamling søndag d. 25. april 2021 kl. 10:00 i klublokalet i hallen. Hvis det ikke er muligt at afholde generalforsamlingen med fysisk fremmøde, hvad vi tror pga. af udskydelsen, vil generalforsamlingen blive afholdt virtuelt, via et link som vil blive lagt på hjemmesiden http://stilling-if.dk senest d. 24. april 2021.

Dagsorden for fælles ordinær generalforsamling:

· Valg af dirigent

· Årsberetning* (i alfabetiske rækkefølge efterfulgt af forretningsudvalget)

· Aflæggelse og godkendelse af det reviderede årsregnskab for det forløbne år og budget for det kommende år (i alfabetiske rækkefølge efterfulgt af forretningsudvalget)

· Behandling af indkomne forslag**

· Valg til afdelingsbestyrelse (i alfabetisk rækkefølge)

1. Valg af afdelingsbestyrelse

2. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelse

· Valg til forretningsudvalget

1. Valg af formand (ulige år)

2. Valg af kasserer (lige år)

3. Valg af øvrige forretningsudvalgsmedlemmer

4. Valg af suppleant til forretningsudvalget

· Valg af en revisor for en 2-årig periode (i ulige år) og revisorsuppleant for en 1-årig periode

· Eventuelt

*Formandsberetninger vil være tilgængelig på www.stilling-if.dk senest d. 10. april 2021.

**Indkommende forslag skal være afdelingsformanden i hænde senest 1. april 2021 via mail. Du finder de enkelte formænds mailadresser her: www.stilling-if.dk

Der vil blive fremsendt en endelig dagsorden til alle medlemmer to uger før generalforsamlingen.

Vi glæder os til at se jer alle d. 25. april 2021 kl. 10:00 – håber det bliver med fysisk fremmøde.

Med venlig hilsen

Stilling IF

Nyheder fra Facebook
Sæsonprogram 2020/2021
Nyt medlem?

Nyt medlem?

Vi har et bredt udvalg af gymnastikhold for alle aldre, og du kan se beskrivelse af vores hold på fanen ”Vores idrætstilbud”.

 

Vil du være med på et af vores fantastiske gymnastikhold tilmelder du dig således:

  • Tryk på ”Online tilmelding” ovenfor
  • Vælg ”Tilmeld”
  • Udfyld dine oplysninger (medmindre du allerede er medlem i SIF)
  • Betal med betalingskort

 

Tilmeldingen åbner d. 20. august 2020 kl. 17.

Vores sæson starter d. 7. september 2020.

 

Vi glæder os til at se dig!

Holdbeskrivelser

Babytummel (0-2 år)

Holdet er for de børn, som er under 2 år ved sæsonstart, og eneste forudsætning er, at jeres mindste kan holde hovedet selv. Det er udviklingsmæssigt et vidt spænd i alder, men vores kompetente instruktør vil formå at få alle med, på det udviklingstrin hvert enkelt barn ligger på, og støtte til videre udvikling. Det er et hold, hvor mor eller far skal være aktive sammen med sit barn, et sted hvor der er tid og rum til at give nærvær og gode oplevelser sammen. Vi skal tumle, mærke vores kroppe og få gode sansestimuli.

Har I lyst til at høre mere om holdet, så kontakt instruktør Kathrine Lynge Pedersen på mail: katlynge@hotmail.com eller Tlf.: 22166631.

 

Far/Mor/Barn (2-4 år) 

På holdet synger vi sange og arbejder med forskellige redskaber hele sæsonen for at styrke motorikken og selvtilliden. Vi arbejder blandt andet med bolde, tæpper, måtter, faldskærme osv.

 

Familie-tons

Familie-tons er for dig, der ønsker at bruge en masse energi og have det sjovt sammen med dine børn. Her skal der tonses og leges, laves gymnastik, hoppe og springe. Der ligges op til at forældrene skal være aktive sammen med deres børn, og børnenes motoriske udvikling udfordres med baner og lege. Løbe, hoppe, springe, svinge, kravle, krybe, trille og tumle er nøgleordene for aktiviteterne. Holdet er for børn omkring 2 til 4-årsalderen.

 

Puslinge (4-6 år, børnehave)

På dette hold har vi altid energien og humøret højt. Vi lærer grundteknikker for gymnastik, hopper rundt og lærer små nye spring, leger, danser og griner. Vi lærer at samarbejde og hjælpe hinanden. Og så har vi det bare sjovt til hver træning.

 

Mix spring/rytme (0.-2. kl)

Der bliver arbejdet med grundteknikerne, dvs. de ting der skal være på plads for at kunne blive en dygtig springgymnast på sigt, såsom koldbøtter, vejrmøller, håndstand, kropsspænding/holdning. Øvelser i trampolinspring, som adskiller sig en del fra det at hoppe i en havetrampolin.

 

Mix spring/rytme (3.-6. kl)

På dette hold vil vi arbejde med spring tilpasset den enkelte gymnasts niveau. Holdet passer derfor både til dig, der har lavet gymnastik før, og for dig der er klar på en ny udfordring. Holdet er både for drenge og piger. Udover spring vil der også blive arbejdet med rytmesekvenser hen imod foreningens forårsopvisning. Vi træner i gymnasiehallen i Højvangen, hvor vi både har stortrampolin og springgrav. Så er du klar på hver torsdag at springe og have det sjovt, er mix spring/rytme holdet for dig!

 

Dance (5 år – 1.kl.)

På dette hold vil vi danse en masse og lave små serier. Vi lærer lette grundtrin indenfor dansens verden, til musik fra MGP og hvad der nu lige hitter.

Dance holdet handler om sjov, motion og god musik, hvor alle kan være med.

 

Dance (2.-4.kl.)

Dette dansehold er for alle drenge og piger, der kan lide at bevæge sig til god musik!

Vi skal lære at finde rytmen i musikken – og vi skal prøve at følge den. Vi skal lege, tonse rundt og ikke mindst danse til vores yndlingsmusik. Vi skal lære smarte dansetrin og også prøve at huske hele danseserier. Det skal altid være sjovt og nogle gange også lidt svært.

Holdet er både for dig, der har gået til dans før, for dig, der har danset hjemme i stuen og i sengen og for dig, der aldrig før har danset – alle kan lære at danse, og alle kan være med.

 

Yoga for alle (mandag)

Yoga handler ikke om at kunne udføre stillingerne perfekt, men mere om at øge kropsbevidstheden og om at opdage hvad der sker i kroppen og sindet på vej ind og ud af stillingerne.

Yoga er ikke et mål der skal nåes, men en mulighed for at lære sin krop at kende på en måske helt ny måde.

I denne Hatha yoga vil der være sekvenser der styrker musklerne og balancen, disse sekvenser udføres i langsomme flydende og beroligende bevægelser. Der vil være dejlige stræk som vil hjælpe dig til at udvikle din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed.

Alle kan deltage i denne yoga form, uanset erfaring og fysisk formåen. – yoga er for ALLE

 

Yoga for alle (torsdag)

“Yoga for alle”
Denne yoga time vil tage udgangspunkt i yoga-stillinger, hvor alle kan være med på forskellige niveauer.
Vi arbejder primært med smidighed, og mindre grad med styrke. Der vil også være fokus på åndedrættet, som er en integreret del af yogaen. Vi slutter af med 10 minutters afspænding .
Timerne vil variere lidt fra gang til gang.

 

CrossGym – Damer

Dette hold er for dig, der ønsker alsidig træning med høj intensitet. CrossGym er et styrke- og konditionsprogram med fokus på funktionel træning, dvs. de øvelser, der laves, er naturlige for kroppen. Kredsløb og muskulatur bliver udfordret hver gang med høj intensitet, godt humør og stor variation. Hele kroppen trænes igennem og både stabilitet, mobilitet og balance udfordres.

Vi starter hver træning med en grundig opvarmning med elementer både fra gymnastik og andre træningsformer. Derefter arbejdes med enkle, men intensive øvelser ved forskellige stationer. Vi vil primært bruge vores egen kropsvægt i øvelserne, men der kan også indgå forskellige redskaber. Træningen sluttes af med udstrækning/afspænding. Timens opbygning vil variere fra gang til gang.

Alle kan være med – øvelserne kan gradueres og du træner på netop det niveau, som passer dig.

 

Rigtige voksne piger +50

Vi vil lave forskellige opvarmningsøvelser, få kroppen og alle muskelgrupper godt rørt. Vi vil også få pulsen op og selvfølgelig slutte af med udspænding, så vi ikke er ømme dagen derpå. Alle kan være med, men holdet henvender sig primært til +50.

 

Styrke og Puls

På dette hold har Maria i sin træning høj fokus på kvalitet og korrekt udførelse af øvelserne. På Styrke Puls holdet vil der være en kombination af styrketræning og pulstræning – nogle øvelser er med egen kropsvægt, hvor andre er ved brug af forskellige redskaber. Det varierer fra øvelse til øvelse – samt fra deltager til deltager. Nogle deltagere kan i én øvelse træne med egen kropsvægt, mens andre bruger andre redskaber, da der tages udgangspunkt i dit træningsniveau under hver øvelse – din styrke bygges gradvist op i løbet af sæsonen. På den måde opnår du en sund og stærk krop uden smerter og komplikationer. Det betyder også at alle kan være med på holdet uanset træningsniveau og -erfaring.

 

Zumba

På zumba holdet vil vores instruktør, Jane, tage udgangspunkt i den latinske musik og latinske rytmer, som er balsam for krop og sjæl. Jane vil desuden opgradere sin uddannelse med yderligere 2 instruktør kurser, så der vil være en masse forskellige genre at vælge mellem til efteråret.

Jane vægter det gode humør på holdet og at timen skal være godt fyldt op med grin og smil.

 

Power og Styrke – Mænd

Power og Styrke er et styrke- og konditionsprogram, der er velegnet til alle uanset alder og træningstilstand. Træningskonceptet er for alle, der ønsker at komme i god form på den mest effektive måde og have det sjovt undervejs.

Alle kan være med. Man bestemmer selv hvor hårdt det skal være.

Vigtige datoer

Ferier/aflysninger/vigtige datoer​ – sæson 2021-2022:

Generalforsamling: 25. april  kl. 10.00

Instruktørmøde: 24. august kl. 19.00-20.00

Tilmelding åbner: 20. august kl.17.00

Sæsonstart: 6. september 2020

Efterårsferie: 16. oktober – 24. oktober

Lucia: 

Juleferie:  

Instruktørfest: 

Opvisningsmøde: 

Vinterferie: 12. februar – 20. februar

Opvisning: 2. april

Alle dage er inklusive

 

– Hvis der aflyses mere end tre gange, gives der erstatningsgange eller refusion.

– Godtgørelse 65+ ydes ikke længere.

Kontakt os

Har du spørgsmål til gymnastik afdelingen eller ønsker du at blive instruktør, kontakt da Formand Malene Begborg (tlf. og e-mail nedenfor).

Bestyrelsen

Bestyrelsen

Formand Malene Eistrøm Begborg +45 26 36 97 62 Send mail
Næstformand Lene Daubjerg +45 30 57 19 71 Send mail
Kasserer Kirsten Jessen +45 40 38 54 19 Send mail
Bestyrelsesmedlem Tine Øster Rasmussen +45 51 51 38 50 Send mail
Bestyrelsesmedlem Dorthe Toft Elmvang +45 89 38 11 66 Send mail
Bestyrelsesmedlem Betina Nørgaard Madsen +45 22 28 08 35 Send mail
Bestyrelsesmedlem Sanne Kjærgaard +45 40 61 28 82 Send mail
Formandsberetning

Formandsberetning 20/21 – Gymnastik

Året har været præget af Corona-restriktioner, men vi har kunnet tilbyde de samme hold som sidste år, dog med et lavere medlemstal. Vi har i denne sæson haft 269 medlemmer. Et fald på ca. 40 medlemmer. Årsagen til faldet er Corona restriktionerne og vores vurdering ift. plads pr. person.

Vi har haft følgende hold: Babytummel, Far/Mor/Barn, Familietons, 2*Puslinge, MIX Spring/Rytme fra 0 kl. til 5 kl., Styrke & Puls, 2 Yoga hold, Dance, Rigtig voksne piger, Zumba og CrossGym både for damer og mænd. Man kan læse om de enkelte hold på vores hjemmeside.

 

Vores instruktører skal have en ekstra stor tak for sæsonen 2020. Den har krævet stor fleksibilitet, planlægning og kreativitet fra deres side. De har delt holdene op, så der kunne trænes hver 2.-3. uger, de har kørt online træning og de har trænet med færrest mulige redskaber. De har vasket redskaber af, de har sprittet af, og når muligt båret mundbind under træningen.

Vores medlemmer har taget imod den træning, der var muligt at gennemføre og stor tak til Jer for jeres tålmodighed og ros til vores instruktører og til bestyrelsen – det betyder meget i vores arbejde som frivillige.

 

Opvisning
Opvisningen er ikke blevet afhold i 2020 ej heller 2021 grundet Corona restriktionerne.
Det er ellers en stor dag, specielt for vores unge medlemmer. Vi glæder os til, at vi igen må samles og lave et brag af en opvisning – forhåbentligt i 2022.

 

Den kommende sæson
Vi forventer opstart i uge 36. Vores program vil blive annonceret med en banner ved skolen, i TVÆRS, på vores Facebook side og hjemmeside.

Det ser lovende ud i den kommende sæson ift. instruktører. Dog mangler vi specielt en instruktør til vores Rigtige Voksne Piger. Så skulle dette have interesse, da kontakt gerne formanden.

Bestyrelsen forsøger hver sæson, at tilbyde et bredt program, men med det stigende indbyggertal i byen betyder det fortsat, at man på nogle af holdene skal være hurtig når tilmeldingen åbner.

 

Bestyrelsen
Der er afholdt ca. 6 bestyrelsesmøder og 1 instruktørmøde siden generalforsamlingen i 2020.
Vi er i bestyrelsen blevet gode til at afholde vores møder online, men glæder os til dynamikken ved at være sammen.

I bestyrelsen deltager vi hver i sær i det omfang det er relevant og vi har mulighed for ift. vores jobs, privatliv og de ansvarsområder vi har. Vi byder ind med de ressourcer og kompetencer vi hver især bestrider. På den måde har vi en harmonisk og velfungerende bestyrelse med en god tone og respekt for hinanden.

Formanden vil gerne takke for mange gode timer med bestyrelsen.
Du er velkommen til at deltage i gymnastikbestyrelsen. Kontakt formanden for flere oplysninger.

 

Afslutning
Der skal lyde en stor tak til medlemmerne, der støtter op omkring foreningslivet i Stilling.

Tak til alle vores fantastiske instruktører og hjælpere, alle frivillige i Stilling og bestyrelsesmedlemmer i gymnastik.

Vi glæder os til, at se jer alle i næste sæson.

 

Malene Begborg, Formand

Idégrundlag

Idégrundlag

Det er gymnastikafdelingens ansvar, at skabe et sted, der er rummeligt og mangfoldigt. Vi mener der er plads til alle i salen. Uanset køn, alder, religion, etnisk baggrund, sociale forhold, civilstand eller politisk tilhørsforhold. Kravet gælder ikke kun bestyrelse og instruktører. Vi forventer også at gymnasterne lever op til dette.
Vores værdier: Mangfoldighed, glæde & motion, sammenhold og innovation.

 

Mangfoldighed:
Vi lægger vægt på, at der er plads til alle. Gymnastik er en idræt hvor “man er god nok”. Vi møder gymnasterne med respekt og forventer ligeledes respekt. Vi tror på at gennem opnåelige priser og et bredt tilbud af hold, er der en plads til alle i Stilling gymnastikforening.

 

Glæde & motion:
Det skal være sjovt at bevæge sig. Vi tror på, at det er nemmere, at få regelmæssig motion, hvis det er sjovt og i et fællesskab. Vi ønsker, at gøre motion til en fast del af hverdagen og sikre børn og voksne får fysiske udfordringer og sved på panden.

 

Sammenhold:
Vi ønsker at gymnastikforeningen skal være et sted, hvor der skabes relationer gennem sjove oplevelser og socialt samvær. For instruktører og hjælpetrænere skal der være mulighed for at netværke og få sparring. Vi ønsker, at der er et fællesskab mellem gymnaster, instruktører og bestyrelsen, og forventer at alle i gymnastikforeningen hjælpes ad. Vi er afhængige af frivilliges indsatser og anerkender derfor det store arbejde hver enkelt lægger.

 

Innovation:
Der skal være plads til nytænkning og mulighed for, at den enkelte kan komme med ideer. Dette for at sikre gymnastikforeningens fremtid. Vi tror på, at instruktører og hjælpetrænere løbende skal uddannes, for at sikre engagement og nytænkning. Vi ønsker et særligt øget forkus på, at udvikle og uddanne de unge gymnaster til instruktører.
Vores mål er at være foran med de nye trends, der er indenfor gymnastik og bevægelse.